Land logo
Hitta trädgårdFrågor och svarOm Öppen trädgårdAnmäl din trädgård

Öppen trädgård 2024

Nu är anmälan öppen till årets Öppen Trädgård med Land! Välkommen att anmäla just din trädgård till sommarens stora trädgårdsfest som i år hålls den 21 juli. Vi vill ha din anmälan senast den 31 maj.

Om Öppen trädgård

En årlig tradition

Öppen Trädgård med Land arrangeras 2024 den 21 juli och det kommer som vanligt bli en trädgårdsfest utan dess like! Hela Sveriges trädgårdar är med i detta fantastiska evenemang då trädgårdar i hela Sverige tar emot besökare från alla håll och kanter.

Öppen Trädgård med Land är en årlig högtidsdag för trädgårds- och odlingsintresserade. En söndag i juli slår trädgårdsägare upp sina grindar och välkomnar besökare att avnjuta prunkande rabatter och spännande odlingar för en dag. För att vara med och visa upp din trädgård på den stora trädgårdsfesten så anmäler du dig här, på Öppen trädgårds anmälningssida. Det är enkelt och går snabbt och du kan beskriva din trädgård med både text och bilder. När du anmält trädgården så finns den med på presentationssidan och alla trädgårdsälskare runt om i Sverige kan börja planera sin rundresa till trädgårdarna som är med och bjuder upp till trädgårdsfest.

Listan över trädgårdarna publiceras också i tidningen Land någon vecka före den stora trädgårdsfesten. Det är fritt fram för alla att vara med i evenemanget Öppen Trädgård. Din trädgård behöver inte vara perfekt, huvudsaken är att du har något att visa. Har du en vacker, unik, udda, rolig trädgård? Odlar du din mat eller har en präktig jordfabrik? Välkommen med din anmälan! Glöm inte att beskriva vad du har att visa så att besökarna får en fingervisning. Komplettera gärna med praktisk info om parkering, ifall det finns toa och om hundar är välkomna i trädgården.